Problem z ekranem dotykowym

GASTRO POS jest programem, który pozwala na błyskawiczną i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak niezwykle modny plan na zbytu gastronomicznym bawi się wielkim znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa pomaga w akcji kelnerom a tymże jedynym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo łatwej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje wartościowych oraz długich szkoleń, i niezwykle prosta metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, związana z grubą ofertą funkcji, znacznie doskonale sprawdzi się w nie lecz w niewielkim, pojedynczym lokalu, a zarówno w sieci gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu funkcjom oraz modułom GASTRO POS stanowi dużo sprawnym systemem, jaki pozostaniemy na placu. W zależności od profilu lokalu, albo jest toż bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najkorzystniejsze dla Twoich potrzeb.

novitus deonNovitus DEON E - drukarka fiskalna Polkas Kraków

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych pracowników do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu rzeczy jak i efekcie jaki generuje. W zależności od miejsca, można jeszcze ustalić widok opcji tak, żebym stanowił on dobrany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca jest dojazd do pełnych opcji. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do samych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w dowolnym momencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgodność z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z zespołami hotelowymi i narzędziami do działań specjalnych.