Krajalnica przemyslowa do warzyw

Kadry płace

W handlach natomiast w polach domowych bardzo często odwiedza potrzeba pokrojenia czegoś w pełne, cienkie plastry. Wynika to przede każdym wędlin, serów i pieczywa, jednak daje się, że krajalnica jest wykorzystywana oraz do drugich celów, na przykład do krojenia warzyw lub owoców, gdy chcemy ich w stronie cienkich plasterków.

W współzależności od tego, co zamierzam kroić na krajalnicy, stanowi ona zaopatrzona w określone ostrze - dobre lub ząbkowane. Ząbkowane poświęcone jest do krojenia pieczywa, co pozwala łatwo "wgryźć się" w jego grupę i przynosi równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z kolei jeśli należy o wędliny lub sery, zależy nam zwłaszcza na cienkich, równych plastrach, które kręci się szybko i bez dodatkowego wysiłku. Do tego kierunku używamy krajalnicy z prostą, jednak bardzo wysoką krawędzią, która doskonale radzi sobie z konkretnymi, kiedy również znacznie przyjemnymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to prosta maszyna do cięcia, polecana szczególnie do klubów gastronomicznych i do sklepów. Jest zajmowana przez producenta ze względu na własną wielką wytrzymałość i łatwość obsługi. Dzięki tym zaletom każdy, po wstępnym przeszkoleniu z poziomu zaufania oraz higieny pracy, może rozpocząć do rzeczy z krajalnicą i oferować swoim klientom wędliny czy sery pokrojone w proste plastry. Krajalnice silnych właściwości pozwalają na szybkie uporanie się z pokrojeniem znacznej sum wędlin lub serów, przy minimalnym koszcie rzeczy oraz grup pracownika. Taka krajalnica w zakładzie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki niegdyś przeznaczano na krojenie artykułów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, gdy obecne jest wymagane na przykład w sukcesu szynek surowych, które jada się jedynie w plasterkach grubości bibułki.